Menu 0348 - 68 82 82
https://www.lamikon.nl/lamikon-secondlife/n81c29
 
Lamikon SecondLife
26 januari 2015
Lamikon
Lamikon SecondLife
Lamikon SecondLife

Lamikon SecondLife
Het tweede leven van uw kozijn.

Met Lamikon SecondLife herintroduceert Lamikon het principe dat houten kozijnen lang niet altijd vervangen hoeven te worden. Zeer veel kozijnen komen namelijk in aanmerking voor een tweede leven. Onze voorwaarde is hierbij wel, dat dit meerwaarde biedt voor opdrachtgevers en eindgebruikers.

De bestaande kozijnen worden, na inspectie, met behulp van beproefde Lamikon concepten geconserveerd. Tegelijkertijd worden ze voorzien van nieuwe beglazing, nieuwe ramen en nieuwe deuren. Dit biedt opdrachtgevers, vergeleken met elke vorm van kozijnvervanging, een enorme kostenbesparing. Niet alleen in de aanschafprijs, maar ook in de kilometerprijs. Wij als Lamikon garanderen u namelijk ook nog eens de laagste onderhoudskosten op Lamikon SecondLife kozijnen.

En de meerwaarde voor de eindgebruiker? Deze krijgt de lusten van kozijnrenovatie in de vorm van nieuwe ramen en deuren, goed isolerend glas en een frisse verflaag. De lasten zijn er echter niet. Er is veel minder renovatie intensiteit in en rondom de woning. Zaken als vensterbanken, gordijnen en behang blijven intact, doordat de bestaande kozijnen niet uit de gevel worden gesloopt.

SecondLife biedt alle houten kozijnen de kans op een tweede Lamikon leven. 

Meer over Lamikon SecondLife....